Výlet 25.10.2019

Voda nad zlato…
Na první školní výlet jsme se vydali autobusem do vzdělávacího ekocentra ve Velkých Pavlovicích. Když se podíváte na webové stránky centra, sami zjistíte, že se programům pro děti maximálně věnují a vždy se s daným pedagogem, který program objednává domlouvají, jak nejvíce program přiblížit dané věkové skupině dětí, která z určité školy přijede. My jsme tímto programem příjemně zakončili téma koloběhu vody, kterému jsme se s dětmi věnovaly v předchozích týdnech.
Výlet se vydařil i přes neočekávanou událost, kterou byl příjezd velkého autobusu místo objednaného mikrobusu:-). Pan Vrabel nám však bude za cestu účtovat jako za autobus malý a tak jsem přivřela oko ;-).
Musím moc pochválit všechny děti, které se výletu účastnily. Byly moc šikovné, neplakaly, dbaly pokynů jak našich, tak i lektorek z centra a proto jsme si výlet všichni náramně užili. Je to pro ně přece jenom něco jiného vydat se na cestu bez rodičů jen spolu se svými spolužáky.
I když na programu byla voda, paní lektorky nám nechaly pohladit si Elišku – ježka, kterého už někteří známe z minulého programu. Už teď se těším na další výlet.

Soňa Polepilová, ředitelka školy

Není vybrán žádný galerie nebo galerie byla smazána

 

Napsat komentář

Zavřít Menu