Info k besídce 17.12.2019

Milí rodiče,

čas se naklonil a máme těsně před besídkou, stejně jako před posledním školním týdnem v tomto kalendářním roce. Vkládám proto několik informací:

  1. Na besídku pozvěte prosím i prarodiče dětí. My jsme za školku pozvaly babičky a dědečky z obce, kteří už v MŠ nemají žádné vnouče či pravnouče. Budeme rádi, když Vaše děti osloví ty své a přijdou se také podívat.
  2. Organizace k vystupování – motivujte prosím děti i doma. Stává se, že se dítě těsně před besídkou „sekne“ a uteče za rodičem do hlediště. Je to škoda, děti mají nacvičeno, nehledě na to, že těch, kteří zůstanou na jevišti je pak pomálu. Zkuste si s nimi o tom povídat, že se na ně těšíte, ať se ničeho nebojí, že jste tam pro ně a máte radost, když se můžete podívat, co se naučily.
  3. Oblečení – nachystejte dětem slavnostní. Vánoční besídka je společenskou událostí :-). Oblečení můžete přinést už ráno a my děti odpoledne nastrojíme, Vy pak můžete přijít  až na samotnou besídku v 15:50 a sednout si přímo do hlediště. Možná to pro dítě bude snazší, pak na jevišti zůstat.
  4. Vánoční nadílka (dárečků pod stromečkem) proběhne v pátek dopoledne 20.12.2019. Chceme si ji s dětmi užít v klidu a pohodě. V pátek ráno můžete dětem nachystat pár kousků cukroví. Opravdu jen malou krabičku (např. od Ramy), kde bude 4-5 kousků cukroví.  Děti si je pak ochutnají během nadílky. Děkujeme.

Napsat komentář

Zavřít Menu