Dotazník pro rodiče dětí z MŠ

Milí rodiče, po dohodě se zřizovatelem jsem rozhodla, že provoz MŠ bude obnoven v pondělí 25.5.2020. Předpokladem pro bezpečný chod MŠ je dodržování Podmínek provozu MŠ Nový Přerov od 25.5.2020 do konce školního roku 2019/2020. Tento dokument najdete na webových stránkách školy v záložce COVID 19. Je potřeba si jej pečlivě pročíst. Při prvním nástupu dítěte do MŠ po znovuotevření školy bude tento dokument potřeba podepsat zákonným zástupcem dítěte. Veškeré informace ke znovuotevření mateřské školy pak najdete na školních webových stránkách. S těmito informacemi se důkladně seznamte a zvažte účast dítěte v předškolním vzdělávání, především z hlediska možných rizikových faktorů pro dítě, vás a všech členů vaší společné domácnosti.

Dotazník, prosím, vyplňte obratem, abych měla představu o počtu dětí, které nastoupí. U otázky č. 4 můžete vybrat více možností najednou.

V případě potřeby či nejasností se na mne neváhejte obrátit nejlépe prostřednictvím emailu: reditelka@msnovypreorv.cz. Děkuji za spolupráci.

Bc. Soňa Polepilová, ředitelka školy






Tento článek má jeden komentář

  1. V tom červenci už snad bude situace normální a Emilku bude moct vodit do školky i Klárka. Jinak je to pro nás technicky složité.

Napsat komentář

Zavřít Menu