Krásné prázdniny!

Milí rodiče,

školní rok 2023/2024 je nenávratně za námi. Touto cestou Vám děkuji za spolupráci po celý jeho čas. Myslím, že se nám společně podařilo děti posunout zase o kousek dál, blíže připraveným „školákům“.

Během prázdninového provozu jsme si užívali letního počasí a vycházek do širokého či méně širokého okolí. Udělali jsme si to tak, aby nás to tady bavilo. Relaxovali jsme v našich letních stanech, hráli jsme společenské hry, které můžete využít i doma – válka (karetní hra), kvarteto, piškvorky, slovní hry, hry s provázkem, kuličky a mnohé další. Prostě pohodička.

Fotografie z prázdninového provozu najdete ve fotogalerii.

Na závěr nahlédnu do září:

  • S dětmi jsme se domluvily, že kdo bude chtít, může do školky zaslat pohled ze své dovolené (a je opravdu jedno, zda bude z Malediv či od babičky z Dobrého Pole). Nechejte na nich, co nám chtějí napsat, rádi vám to nadiktují J. V září si pohledy přečteme, prohlédneme, zavzpomínáme a uděláme si ve třídě jejich výstavku. Pohled můžete doplnit fotkami. To vše jednoduše přes: https://pohledniceonline.cz/ . (Adresa: MŠ Nový Přerov, Nový Přerov 2, 691 81). Děkuji Vám. Samozřejmě můžete zaslat i klasický pohled.
  • Provoz MŠ od pondělí 2.9.2024.
  • Tradiční schůzka pro rodiče všech dětí: středa 4.9.2024 v 16:00 hod. Prosím o hojnou účast, pokud možno bez dětí. Projdeme si Školní řád, zopakujeme si, jak to u nás chodí a podíváme se na to, co nás ve školním roce 2024/2025 čeká.

 

Všem přeji krásné prázdniny. Prosím, dávejte na sebe i děti bedlivý pozor. Mějte pohodové dny a v září na viděnou!

Bc. Polepilová Soňa, ředitelka školy

Napsat komentář

Zavřít Menu