Proměna okolí MŠ

Mám dobrý pocit z dobře vykonané práce a velkou radost, o kterou se s vámi chci podělit.

V době uzavření MŠ jsme se pustili do zkrašlovacích prací okolo naší školky. Úkol to byl nelehký, možná to nazývejme spíše „challenge“, jak by řekly dnešní děti :D. Co nás čekalo?  Zejména škrabání plevelu z chodníků, prořezávka stromů a zeleně, odvoz několik let skladovaného bioodpadu, natírání prolézačky, kolotoče, pneumatik, stojanu na kola, oprava houpadla, odplevelení záhonů, zasetí trávníku, zbourání rozpadlé zídky, instalace nového plotu a další. Ne vždy nám bylo do smíchu (zejména u škrabání chodníků na zahradě), ne vždy nám přálo počasí, ne vždy jsme měli kam dávat biodpad :D, ale s heslem „Co nás nezabije, to nás posílí.“ jsme to ZVLÁDLI. A že nás nebylo málo, těch, kteří se ochotně do výzvy zapojili. Chtěla bych jim proto poděkovat:

Mé hlavní DÍKY patří Radce Michálkové a Olince Skalákové, které se mnou bojovaly od začátku do konce a žádná z činností pro ně nebyla problémem.

Dále děkuji za MŠ Nový Přerov i zřizovatele školy Obec Nový Přerov: Josefu Skalákovi (odvoz větví, zapůjčení a broušení různého nářadí, překopání pískoviště), Aloisu Černíkovi (zajištění techniky pro odvoz staré hlíny), Tomáši Petrželovi (odvoz hlíny traktůrkem), panu Kosmákovi a panu Démkovi (půjčování popelnic na bio), Vojtěchu Michálkovi (broušení motyček), Romanu Polepilovi (oprava houpadla, instalace altánu nad pískovištěm, instalace vodovodní hadice, ořez suchých větví), Janě Křibíkové (zprostředkování relaxačních lehátek), Vasilce Omeljaš (pomoc při odvozu hlíny), panu Hronovi (odvoz suchých větví z prořezávky), Karlu Matějkovi (demolice rozpadlé zídky), panu Elaginovi (přislíbil zakoupení sazenic na živý plot).

Z Obce pak děkuji paní Heleně Štípové (sečení trávníků, pomoc s kontejnery), pánům zastupitelům Michalu Filipovi a Radku Šebestovi (ořezávka suchých větví), panu místostarostovi Rudolfu Hrůzovi (ořez větví) a panu starostovi Zdeňku Matějkovi (zajištění pomocníků, instalace nového plotu).

Bc. Polepilová Soňa, ředitelka školy

Proměna okolí MŠ 2020

Napsat komentář

Zavřít Menu