Týden plný zábavy 27.5.-31.5.2024

A že jsme si ho užily! V pondělí jsme se tradičně sešly v kroužku, povyprávěly jsme ostatním zážitky z víkendu a poté se společně dohodly na tom, že si od učení dáme tento týden pohov a prostě si jej užijeme na plné pecky! Proč? Protože v sobotu 1.6.2024 budou všechny děti na celém světě slavit svátek. A my už také víme, co je to svět! Pojmenovaly jsme si kontinenty a povyprávěly si o tom, jaké děti tam bydlí. A teď už hurá na to!

Úterý bylo ve znamení dvojboje. Jízda na traktůrku a slalom na koloběžce. Nejprve jsme si zaběhaly, abychom rozproudily krev, poté se protáhly a jde se na to!  Stopky poctivě měřily naše snažení a vyhlášení vítězů v každé z kategorií (maláčci, středňáci a předškoláci) na zahradě školy, pro nás bylo úžasnou odměnou. Bez medaile však nezůstali ani ostatní účastnící, jež byli obdarování medailí účastnickou. Ba co víc. Všichni jsme dostaly novou hru na zahradu: náhlavní jeřáb! Je to prima zábava!

Středa se nesla v duchu druhého cyklookrůžku, kdy si skupina nejstarších pardálů vyjela do Dobrého Pole na dětské hřiště. My ostatní jsme přivítaly návštěvu přípravného ročníku z Novosedel, který k nám zavítal na kolech. Společně jsme si spolu hrály na zahradě školy.

A už tu máme čtvrtek – den bublin. Na zahradě jsme využily bublifuků a trénovaly náš výdechový proud. Komu se podaří udělat na jeden nádech nejvíce bublin? Nebo kdo vyfoukne největší bublinu? Chytáním bublinek si zpestřily čas ty sovičky, které zrovna nefoukaly.

A je tu pátek! Po svačince se nás paní učitelka zeptala, zda chceme jen na výlet? Na výlet? Jasně že jo! A tak jsme se oblékly a mazaly na autobus, kterým jsme se svezly do Novosedel. Poté jsme se procházkou vydaly podívat na andulky a poníky. Výletování jsme zakončily dováděním na novém dětském hřišti, kde byla i úžasná lanovka!

Zkrátka a dobře, byl to opravdu týden plný zábavy!

Za Sovičky paní učitelka Soňa

Napsat komentář

Zavřít Menu